כיצד הורים יכולים לספק סביבה תומכת לילדיהם ולזהות סימנים לצורך בהתערבות מקצועית בזמן משבר.
פרק 16 – טעמים ראשונים
הטעימות הראשונות של התינוק: מעבר מחלב למזון מוצק כחוויה התפתחותית חיובית.
סיוון הירשמן מארחת את עדי קופר מרפאה בעיסוק, סגנית השרות במרכז הרפואי שיניידר וממציאת מודל טיפולי “פאי” לקשיי אכילה. על הטעימות הראשונות שהתינוק נחשף אליהם, על ההיבטים הרגשיים והסנסורים, דרכי האכלה מותאמות גיל ועוד…
תוכן דומה ומרתק-
טיקים אצל ילדים: תופעה נפוצה, טבעית ולא מסוכנת. איך לזהות, להבין ולטפל במידת הצורך.
זמן איכות כהשקעה התפתחותית: חיזוק הקשר בין ההורה לילד.