מהי הפרעת קשב, כיצד היא משפיעה על ילדים ומבוגרים, ואילו דרכים מומלצות להתמודדות במצבי שגרה ומשבר.
פרק 16 – טעמים ראשונים
הטעימות הראשונות של התינוק: מעבר מחלב למזון מוצק כחוויה התפתחותית חיובית.
סיוון הירשמן מארחת את עדי קופר מרפאה בעיסוק, סגנית השרות במרכז הרפואי שיניידר וממציאת מודל טיפולי “פאי” לקשיי אכילה. על הטעימות הראשונות שהתינוק נחשף אליהם, על ההיבטים הרגשיים והסנסורים, דרכי האכלה מותאמות גיל ועוד…
תוכן דומה ומרתק-
ריפוי בעיסוק בפגיה: תמיכה בפגים ובהוריהם בסביבה רפואית ייחודית.
כיצד יצירת סדר יום מותאם יכולה לסייע למשפחות להתמודד עם מצבי משבר וחוסר שגרה.