הדרכה להנקה: כיצד להתמודד עם אתגרי ההנקה, לשפר את הטכניקה, ולזהות את צרכי התינוק.
פרק 16 – טעמים ראשונים
הטעימות הראשונות של התינוק: מעבר מחלב למזון מוצק כחוויה התפתחותית חיובית.
סיוון הירשמן מארחת את עדי קופר מרפאה בעיסוק, סגנית השרות במרכז הרפואי שיניידר וממציאת מודל טיפולי “פאי” לקשיי אכילה. על הטעימות הראשונות שהתינוק נחשף אליהם, על ההיבטים הרגשיים והסנסורים, דרכי האכלה מותאמות גיל ועוד…
תוכן דומה ומרתק-
מחלת דושן ובקר: התמודדות, טיפול ותקווה לחולים ולמשפחותיהם.
מהי הפרעת קשב, כיצד היא משפיעה על ילדים ומבוגרים, ואילו דרכים מומלצות להתמודדות במצבי שגרה ומשבר.