הורים לילדים עם עודף משקל: כיצד לתמוך בשקט, להימנע מביקורת ולהבטיח סביבה תומכת ובריאה בבית.
פרק 16 – טעמים ראשונים
הטעימות הראשונות של התינוק: מעבר מחלב למזון מוצק כחוויה התפתחותית חיובית.
סיוון הירשמן מארחת את עדי קופר מרפאה בעיסוק, סגנית השרות במרכז הרפואי שיניידר וממציאת מודל טיפולי “פאי” לקשיי אכילה. על הטעימות הראשונות שהתינוק נחשף אליהם, על ההיבטים הרגשיים והסנסורים, דרכי האכלה מותאמות גיל ועוד…
תוכן דומה ומרתק-
כיצד יצירת סדר יום מותאם יכולה לסייע למשפחות להתמודד עם מצבי משבר וחוסר שגרה.
תפקיד העובדים הסוציאליים בליווי הורים בתהליך ההתפתחותי של ילדיהם.