שיחה פתוחה ואמיצה על האתגרים והיתרונות של אבחון אוטיזם, החששות של ההורים, והחשיבות של סיוע ותמיכה בהורים ובילדים במסעם.
פרק 16 – טעמים ראשונים
הטעימות הראשונות של התינוק: מעבר מחלב למזון מוצק כחוויה התפתחותית חיובית.
סיוון הירשמן מארחת את עדי קופר מרפאה בעיסוק, סגנית השרות במרכז הרפואי שיניידר וממציאת מודל טיפולי “פאי” לקשיי אכילה. על הטעימות הראשונות שהתינוק נחשף אליהם, על ההיבטים הרגשיים והסנסורים, דרכי האכלה מותאמות גיל ועוד…
תוכן דומה ומרתק-
כיצד הורים יכולים לספק סביבה תומכת לילדיהם ולזהות סימנים לצורך בהתערבות מקצועית בזמן משבר.
תינוקות פגים: גישה חדשנית להתפתחות סביבתית ואכילה מותאמת לצרכים האישיים.