מסע רגשי של הורים לילדים עם צרכים מיוחדים: מהלם להכחשה, ועד קבלה ועשייה, עם דגש על חשיבות התמיכה בהורים ובמערכות החינוכיות.
פרק 16 – טעמים ראשונים
הטעימות הראשונות של התינוק: מעבר מחלב למזון מוצק כחוויה התפתחותית חיובית.
סיוון הירשמן מארחת את עדי קופר מרפאה בעיסוק, סגנית השרות במרכז הרפואי שיניידר וממציאת מודל טיפולי “פאי” לקשיי אכילה. על הטעימות הראשונות שהתינוק נחשף אליהם, על ההיבטים הרגשיים והסנסורים, דרכי האכלה מותאמות גיל ועוד…
תוכן דומה ומרתק-
כיצד שמירה על סדר יום משפיעה על השעון הפנימי ועוזרת להתמודדות עם סטרס ותקופות משבר.
כיצד יצירת סדר יום מותאם יכולה לסייע למשפחות להתמודד עם מצבי משבר וחוסר שגרה.




