שינה ואוטיזם: הקשר בין איכות השינה לשיפור התפקוד.
פרק 16 – טעמים ראשונים
הטעימות הראשונות של התינוק: מעבר מחלב למזון מוצק כחוויה התפתחותית חיובית.
סיוון הירשמן מארחת את עדי קופר מרפאה בעיסוק, סגנית השרות במרכז הרפואי שיניידר וממציאת מודל טיפולי “פאי” לקשיי אכילה. על הטעימות הראשונות שהתינוק נחשף אליהם, על ההיבטים הרגשיים והסנסורים, דרכי האכלה מותאמות גיל ועוד…
תוכן דומה ומרתק-
סקירה מעמיקה על עמותת צעדים קטנים, המספקת מענה הוליסטי לחולי ניוון שרירים מסוג דושן ובקר ולמשפחותיהם.
הקשר וההבדלים בין אוטיזם והפרעת קשב: אתגרי האבחון וההתערבות.