זמן איכות כהשקעה התפתחותית: חיזוק הקשר בין ההורה לילד.
פרק 16 – טעמים ראשונים
הטעימות הראשונות של התינוק: מעבר מחלב למזון מוצק כחוויה התפתחותית חיובית.
סיוון הירשמן מארחת את עדי קופר מרפאה בעיסוק, סגנית השרות במרכז הרפואי שיניידר וממציאת מודל טיפולי “פאי” לקשיי אכילה. על הטעימות הראשונות שהתינוק נחשף אליהם, על ההיבטים הרגשיים והסנסורים, דרכי האכלה מותאמות גיל ועוד…
תוכן דומה ומרתק-
מחלת דושן ובקר: התמודדות, טיפול ותקווה לחולים ולמשפחותיהם.
כיצד סטרס משפיע על מערכת העיכול והשתן אצל ילדים, ומה ניתן לעשות בבית כדי לתמוך בתפקוד התקין שלהם בתקופות של חוסר שגרה.